Bumerang - Yazarkafe

10 Eylül 2018 Pazartesi

Wulf Dorn- Karabasan

zaman: 11:11




Gece kurtlarındır. Kurtlara yakalanırsan sonsuza dek kaybolmuşsun demektir.

Simon, annesi ile babasının ölümüyle sonuçlanan araba kazasından sağ çıkar ama hayatta kaldığı için kendisini bir türlü affedemez ve gördüğü kâbusların altında ezilmeye başlar. Bir süre psikolojik tedavi gördükten sonra hastaneden taburcu edilir ve halası ile ağabeyinin yanına yerleşir fakat bu yeni hayatına alışmakta bir hayli zorluk çeker. En kötüsü de ürkütücü kâbuslarının gerçeğe dönüşmesidir: Peşindeki hain yaratık uyanmıştır; gözleri, Simon'u çevreleyen karanlığın içinde parlıyordur. Genç bir kızın ortadan kaybolması ise sadece başlangıçtır.





"Dorn sizi kıskıvrak yakalıyor ve en derinlerde sakladığınız kâbuslarınızı gün yüzüne çıkarıyor." 

-Paul Cleave-



"Dorn, okuru insan ruhunun derinliklerine sürüklemeyi çok iyi biliyor."
-Sebastian Fitzek-



"Karanlık, gerilim dolu ve her sayfasında ters köşe yapan bir gerilim." 
-CBT-



"Muhteşem. Bir o kadar da korkutucu." 
-Westfalenpost-



"Dorn yine harika bir gerilim yazmış. Soluksuz okuyacaksınız." 
-BÜCHER Magazin-



"Wulf Dorn'dan yeni bir başyapıt. Okuyan herkes bayılacak." 
-Frankfurter Stadtkurier-





Benim Yorumum

Sayfalar çevrildikçe Simon'un yalnızlığının artmasına,kabusların ve kurtların kendisini ve bizi sarmaya devam etmesine izin veriyoruz. Bu kabuslar ve yaratık bize ne anlatıyor? Peki her gece gördüğümüz o kapının arkasında ne var? Bizi ne bekliyor? Zihnimize oyunlar mı oynanıyor yoksa yaratıklar gerçekten peşimizde mi ? Bu sayfaları çevırdikçe zihnime yerleşen ,karşımda duran o kurt da neyin nesiydi? 

Bu sorularla beraber kitabı iki günde bitirdim .Evet başlarda alışık olduğum Wulf Dorn kitaplarına,anlatım tarzına vs. pek benzemiyordu. Okurken biraz bu konuda hayal kırıklığına uğradım çünkü bir çok gizem bekliyor insan. "Ne yani bir çocuk var kaza geçiriyor ailesini kaybediyor...Bu mudur yani?" diye de düşünmedim değil. Fakat sonu öyle bir şaşırtıyor ki bizi bu düşünceler birden ortadan kayboluyor ve yerini "vay arkadaş !" tepkisine bırakıyor.





İyi okumalar !



0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler! ^^

Bloglar
mobilya kulübü
 

Nur'un Penceresinden... Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review